Årsmøte 2022

Det har gått en stund uten så mye aktivitet i foreningen, og så kom det plutselig en pandemi. Heldigvis kommer vi nå tilbake til en mer normal tilværelse, og vi håper at så mange som mulig vil komme på årsmøte! Dette blir:

  • Torsdag 10.3.2022 kl 17:30-19:30
  • Peppes Pizza på Jernbanetorget (nederst i Karl Johan) i Oslo

Enhver forening trenger aktivister, og vi i det sist valgte styret (2012) håper at det vil melde seg noen engasjerte sjeler som vil drive foreningen videre. I de tretti årene som har gått siden oppstarten, har foreningen hatt et vidt spekter av aktiviteter, og har vært en viktig møteplass for folk her i landet som føler seg spesielt tilknyttet Kroatia. Den har også spilt en viktig rolle i å promotere kroatisk kultur her i landet, innen så forskjellige felter som matlaging, poesi og teater. Hvis du er av dem som ikke kjenner til foreningen fra før, så ta gjerne en kikk rundt på nettstedet her for å få en smakebit.

Vi sees på årsmøtet!

Sakspapirer til årsmøte finner du ved å trykke på denne lenka

En tanke om “Årsmøte 2022

  1. Terezija Turkalj

    vil bare informere at det er ca 40 plasser i Peppes pizza Møtelokaler i 3 etg. Folk bør melde seg på. Det er viktig at flest nordmenn kommer , greit med kroatere , men vi har egen forening som heter Kroatisk forbund i Norge/Hrvatska zajednica u Norveskoj. Det som bør huskes er , at det Kroatisk forbundi Norge som var grunnlegger i 1991 til NKF og at samarbeid burde holdes i fremtiden. Ønske om nedleggelse er kanskje feil å gjøre nå , når et er flere og flere som har fått en nordmann i famillien. våre barn fra 1990 er våksne og 2 generasjon snakker Norsk. Jeg Terezija Turkalj , styreleder i KFiN hilser ikke avvikling velkommen. Vi må alle passe på at forenningen får nytt liv og at virke holdes tett til kroatisk kultur og nær kontakt /samarbeid med Ambasaden særlig hvis man planlegger aktiviteter og arangementer. jeg er sikker på at det er mange ildsjeler iblandt våre venner.
    mvh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *