Norsk-kroatisk arrangement 7.3.2019

Hei alle, og godt nytt år!

Foreningen har vært i kontakt med den kroatiske ambassadøren i Oslo, Hrvoje Marusic, som ønsker å arrangere et treff for alle som er interessert i norsk-kroatiske relasjoner.

Formålet er å identifisere nye muligheter for utveksling av kontakt mellom våre to land, og han ønsker å planlegge et første arrangement på ambassaden 7.3.2019. I den forbindelse er vi interessert i å komme kontakt med en eller flere som selv driver med kunst, kultur, reiseliv etc, eller som kjenner noen som gjør det, med bånd til våre to land. Disse vil vi gjerne invitere til å delta i en utstilling eller presentasjon av sine aktiviteter den 7. mars som ramme  rundt arrangementet på ambassaden.

Synes du dette høres interessant ut, eller kjenner noen vi kan ta kontakt med, ikke nøl med å ta kontakt med foreningen, enten på Facebook, eller til Synne Bjerkaas (synne.bjerkaas@gmail.com eller telefon 4120 9889).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *