Matija Ferlin på Black Box Teater 24.-25.3.2012

24. og 25. mars får Black Box Teater besøk av den kroatiske kunstneren Matija Ferlin.

«Sad Sam/Almost 6» følger vi kunstneren Matija Ferlin i humoristiske og smertefulle situasjoner hvor han utforsker barndommens skjønnhet og terror. I en koreografi der alle fiktive karakterer fra barndommen forvandler seg til fiender, vokser det frem en skjør og poetisk forestilling.

Kroatiske Matija Ferlin er danser og koreograf. «Sad Sam Almost 6» er en del av syklusen «Sad Sam». I tillegg til å samarbeide med ulike forfattere, skaper Ferlin sine egne forestillinger, kortfilmer og utstillinger. Han bor og arbeider i Pula, Kroatia.

Les mer på blackbox.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *