Vi gjentar suksessen med kroatisk matkveld

Det har alt gått to år siden sist vi arrangerte en slik mat-/kokkekveld, noe som var en stor suksess den gang. Som sist lærer vi å lage noen kroatiske retter under stø rådgiving fra vår eminente kuharica – Terezija Turkalj. Etter kokkeleringen setter vi oss sammen ved bordet for å nyte resultatet sammen med noe godt i glasset. Det vil også være anledning for en svingom til kroatiske rytmer for den som ønsker det!
Hvis du ikke er så glad i å lage mat, men gjerne vil sosialisere litt og spise og drikke i et hyggelig lag, er det selvfølgelig fullt mulig å gjøre dette også. 🙂

Tid og sted

Fredag 16.3.2012 kl 18:00 – ca 24:00
Kjelsås Folkets hus, Myrerveien 40, 0494 Oslo. Dette er bare et steinkast unna siste stoppested for trikk 11 og 12.

Påmelding 

Meld deg på i dag ved å sende e-post til norkrof (alfakrøll) yahoo (punktum) no eller bruke vårt kontaktskjema. Vi synes det er veldig fint om du melder deg på senest 11.3.!

Deltakeravgift

Ca kr 250,-  Dette inkluderer alle ingrediensene. Det du ønsker å ha i glasset tar du med selv. Endelig pris vil være avhengig av antall deltakere, så hvis du kjenner noen som fortjener et innblikk i kroatisk matkultur, ta dem med!
Vi oppfordrer samtidig alle deltakere til å betale medlemskontingenten for 2012, som er på 200,- for hovedmedlem eller kr 300,- for familie, til konto 0530.19.53900.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *