Kategoriarkiv: Organisasjon

Boklansering og årsmøte 2011

Den 8. desember 2011 skjer det litt av hvert. Foreningen holder årsmøte kl 1700, og kl 1800 blir det boklansering av Svein Mønneslands nye bok om Dalmatia, «Dalmatia through foreign eyes», arrangert i samarbeid med Sypress forlag, Kroatias Ambassade og Kroatisk Forbund.

Begge deler skjer på:
Kulturhistorisk museum
Frederiks gate 2, OSLO
(Tullinløkka, inngang fra Kristian Augusts gate)

Se dagsorden for årsmøtet under plakaten!

Dagsorden:

 • Konstituering (møteleder og referent)
 • Årsberetning (blir distribuert på møtet)
 • Regnskap (blir distribuert på møtet)
 • Innkomne forslag
 • Valg (Leder, 3 styremedlemmer og valgkomité)

De som ønsker saker tatt opp på årsmøtet,må melde dette til Styret senest 14 dager før møtet på norkrof (a) yahoo.no.
Stemmerett har kun medlemmer som har betalt årets medlemskontingent. Denne er på kr 200,- og kan betales til foreningens kontonummer 0530.19.53900. Det vil også være mulig å betale kontingenten på møtet.

Velkommen!

Årsmøte 2010

Det inviteres med dette til årsmøte i Norsk-Kroatisk Forening
Torsdag 15. april 2010 kl 18.00
Kafe Asylet
Grønland 28, 0188 OSLO
Dagsorden:
 1. Konstituering (møteleder og referent)
 2. Årsberetning (blir distribuert på møtet)
 3. Regnskap (blir distribuert på møtet)
 4. Innkomne forslag
 5. Valg (3 styremedlemmer og valgkomité)
De som ønsker saker tatt opp på årsmøtet, må melde dette til Styret senest 14 dager før møtet på norkrof (a) yahoo.no.
Stemmerett har kun medlemmer som har betalt årets medlemskontingent. Denne er på kr 200,- og kan betales til foreningens kontonummer 0530.19.53900. Det vil også være mulig å betale kontingenten på møtet.
Vi avholder årsmøtet, som i fjor, på Kafe Asylet. Vi har her et eget møtelokale tilknyttet restauranten. De som ønsker det, kan få servert middag, styret må ha beskjed innen 13.4. om hva du ønsker å spise. Menyen er:
 • Kremet fiskesuppe med blåskjell 138,-
 • Hjemmelagde kjøttkaker med ertestuing 138,-
 • Torsk med baconsmør og potetmos 180,-
 • Entrecote med soppsaus og rosmarinpoteter 190,-
Velkommen, dobro došli!
Med vennlig hilsen
Styret

Nytt fra styret

Vi er veldig godt og vel inne i 2009. Årsmøtet ble avholdt i april på Asylet i Oslo, og var en god anledning for de frammøtte til også å sosialisere over en middag. Styremedlemmene som var på valg ble gjenvalgt, den eneste forandringen er at Torbjørn Barslett tok over som leder, mens Merethe Nordling fortsetter som styremedlem. Hele referatet kan du lese her.

På første styremøte konstituerte styret seg slik: Merethe Nordling: nestleder, Maja Kalcic: kasserer, Marija-Christin Jurin: sekretær, Nina Mjøsund: styremedlem, Atle Oberster: styremedlem.

På årsmøtet kom det opp en rekke gode forslag, styret er godt i gang med å gjennomføre noen. Det kanskje mest iøynefallende er at nettstedet har fått seg en full fornyelse. Det er ikke bare på overflaten, også selve den tekniske løsningen er helt ny, og gir oss en rekke muligheter som vi bør benytte oss av. Vi oppfordrer så mange som mulig til å registrere seg her, dere vil da automatisk bli varslet når det er lagt ut nye saker. Hvis det er noen som ønsker å bidra med å skrive blogginnlegg, vil også det være mulig. Gi beskjed!

Til høyre ser dere aktivitetskalenderen. Her ligger allerede nå en rekke møtedatoer for resten av året. Noter gjerne ned disse allerede nå! Sommerfesten, 26.8., blir som tidligere på Gressholmen Kro, og den første anledningen til å treffes over sommeren. I mellomtiden vil styret ønske alle en riktig god sommer, enten denne tilbringes i Kroatia, Norge eller annetsteds 🙂