Kategoriarkiv: Uten kategori

Norsk-kroatisk arrangement 7.3.2019

Hei alle, og godt nytt år!

Foreningen har vært i kontakt med den kroatiske ambassadøren i Oslo, Hrvoje Marusic, som ønsker å arrangere et treff for alle som er interessert i norsk-kroatiske relasjoner.

Formålet er å identifisere nye muligheter for utveksling av kontakt mellom våre to land, og han ønsker å planlegge et første arrangement på ambassaden 7.3.2019. I den forbindelse er vi interessert i å komme kontakt med en eller flere som selv driver med kunst, kultur, reiseliv etc, eller som kjenner noen som gjør det, med bånd til våre to land. Disse vil vi gjerne invitere til å delta i en utstilling eller presentasjon av sine aktiviteter den 7. mars som ramme  rundt arrangementet på ambassaden.

Synes du dette høres interessant ut, eller kjenner noen vi kan ta kontakt med, ikke nøl med å ta kontakt med foreningen, enten på Facebook, eller til Synne Bjerkaas (synne.bjerkaas@gmail.com eller telefon 4120 9889).

Godt nyttår!

Nyttår i Zagreb

Siden det bare har gått én måned av 2012, er det ennå ikke for sent å ønske Sretna Nova Godina! Et spennende år for Kroatia, med forberedelsene fram mot EU-medlemskapet.

Det nye styret som ble valgt på årsmøtet i november har konstituert seg, og vi jobber nå med et spennende program for 2012. Vi kan så langt røpe at vårens første post blir en matkveld med kroatiske retter, en stor suksess forrige gang vi hadde det. Mer info om dette kommer snart!

Styret består nå av:
Leder: Synne Bjerkaas
Nestleder: Merethe Nordling
Kasserer: Maja Kalcic
Styremedlem: Tore Heen Ottesen
Styremedlem: Atle Oberster
Styremedlem: Torbjørn Barslett

Årsmøtet og ny styresammensetning

Årsmøtet i foreningen ble avholdt 15.4.2010. Et noe skuffende oppmøte, men vi fikk i hvert fall gått gjennom de obligatoriske sakene. Årets sommerfest blir allerede 24.6.2010, hold av datoen, vi sender straks ut invitasjon 🙂 .

Styret konstituerte seg 21.5., den nye styresammensetningen er:
  • Torbjørn Barslett: leder
  • Tore Heen Ottesen: nestleder
  • Maja Kalcic: kasserer
  • Marija-Christin Jurin: sekretær
  • Merethe Nordling: styremedlem
  • Atle Oberster: styremedlem

Les årsmøtereferatet

Er du kroatisk statsborger og befinner deg i Norge under valget 27.12.2009?

Republikken Kroatias Ambassade ber alle kroatiske statsborgere som vet at de kommer til å befinne seg i Norge under valget, og som ønsker å avgi stemme på Ambassaden, om å registrere seg innen 11.12.2009. Vi gjengir henvendelsen i sin helhet (på kroatisk):

Postovani,

Veleposlanstvo RH u Oslu podsjeca sve hrvatske drzavljane koji ce se na dan 27.12.2009. nalaziti u Oslu, a zele ostvariti svoje biracko pravo i doci glasovati u Veleposlanstvo, da se odgovorom na ovaj email (VRH.Oslo@mvpei.hr) prijave do najkasnije 11.12.2009.

Prilikom prijave potebno je emailom dostaviti:

IME I PREZIME
DATUM, MJESTO RODJENJA
JMBG (ako niste sigurni, onda samo datum rodjenja)
ADRESA PREBIVALISTA U HRVATSKOJ

Molimo da ovu obavijest proslijedite svima za koje znate da zele ostvariti svoje biracko pravo i glasati na predstojecim Predsjednickim izborima 2009.

Ljubazno zahvaljujemo na odazivu

S postovanjem,

VELEPOSLANSTVO RH, OSLO